Fii voluntar


Dacă respecți și vrei să protejezi natura și ai o fire pozitivă, vino și alătură-te echipei de voluntari ai Organizației GeoEcologică ACCENT, care susține și încurajează voluntariatul ca pe o formă de exprimare, de acțiune și de implicare.

Daca vrei să vezi schimbări în jurul tău trebuie să acționezi! Indiferent de vârstă și de ce preocupări ai, poți participa la acțiunile și activitățile inițiate de noi, astfel încât să îți pui în practică ideile și să participi la schimbare!

Organizația GeoEcologică ACCENT are nevoie de TINE!


Noutăţi

Bastionul Apor - natură și istorie
În perioada 10.04.2017 - 09.09.2017, Organizația GeoEcologică ACCENT implementează proiectul cu titlul „Bastionul Apor - natură și istorie” ce are ca scop implicarea cetățenilor în protejarea și punerea în valoare a patrimoniului natural și cultural, care să aducă și venituri pentru comunitatea locală, fără să afecteze negativ peisajul natural, să ducă la creșterea respectului pentru valorile acestuia și care să încorporeze valorile culturale specifice zonei.
12 aprilie 2017 Citeşte restul
Junior Rangeri pentru natură - final de proiect
În perioada 15.04 - 20.09. 2016, Organizația GeoEcologică ACCENT a implementat proiectul cu titlul „Junior Rangeri pentru natură” ce a avut ca scop întărirea parteneriatelor între custozii/administratorii ariilor naturale protejate prin implementarea unor programe educaționale specifice, schimburi de experiență (know-how) pentru grupurile Junior Ranger*, precum și creșterea nivelului de informare a tinerei generații asupra importanței conservării naturii prin includerea arborilor bătrâni pe lista valorilor culturale și naturale locale din zona sitului Natura 2000 Bazinul Ciucului de Jos.
15 septembrie 2016 Citeşte restul
Junior Rangeri pentru natură
În perioada 15.04 - 14.09. 2016, Organizația GeoEcologică ACCENT implementează proiectul cu titlul "Junior Rangeri pentru natură" ce are ca scop întărirea parteneriatelor între custozii/administratorii ariilor naturale protejate prin implementarea unor programe educaționale specifice, schimburi de experiență (know-how) pentru grupurile Junior Ranger*, precum și creșterea nivelului de informare a tinerei generații asupra importanței conservării naturii prin includerea arborilor bătrâni pe lista valorilor culturale și naturale locale din zona sitului Natura 2000 Bazinul Ciucului de Jos.
18 aprilie 2016 Citeşte restul

Toate noutăţiile

Newsletter

Nume:
E-mail: